A Manchester United nem vesztette el Feyenoordot, mint 2005-ös szöveget

Míg sok United rajongó azzal érvelt, hogy az Európa Liga korai megszüntetése nem okozhat okot az illatos sók elérésére, José Mourinho dühös reakciója arra, amit a csapat lusta erőfeszítésének írt le a Fenerbahce ellen, azt sugallja, hogy talán nem szükségszerűen egyetértenek velük.Azon kívül, hogy a bajnokok bajnokságát a bajnokok bajnokságában olyan idényben nyújtják be, amikor csapata eddig nem járt a szokásos pályán való navigálásra, az európai labdarúgó második szintje versenyének sikertelen szakaszaihoz való elmulasztás szembetűnő lenne. a menedzser számára, aki alig híres a nagylelkűségéről a sikertelenségre szakosodott, vagy akár flörtölni vágyókkal szemben. A Manchester United valóban a legrangosabb csapat a Premier League-ben? | Paul Wilson Tudjon meg többet

Az Egyesült Államok 2005-2006-os zavartsága minden bizonnyal akut volt.Friss a jelenlegi tulajdonosaik, a Glazers ellenséges átvételétől, Sir Alex Ferguson oldalán a harmadik bajnoki címet követően a szezon Bajnokok Ligája minősült, mielőtt a Betclic élő fogadás magyarországi bajnokokba, Debrecenbe lépett volna, a csoportos szakaszokban a helyükért. Azok ellenére, hogy ellentétben álltak azzal, amit Villarrealban, Benficában és Lille-ben kellett volna viszonylag egyszerű ellenállásnak tartani, nem jártak tovább. Azok a rajongók, akik már haragszanak a klubjuknak a nemkívánatos amerikai interloperekkel szembeni lefoglalására, elengedhetetlenek voltak, amikor befejezték az alját, miután lehetővé tették, hogy a portugál bajnokok hátulról jöjjenek, és megverték őket az Estádio da Luz-ban.Ilyen volt a visszhangok, a játékvezető Kyros Vassas utolsó sípja a Ferguson karrierjétől húzódó epitáfokat keltett, ami kísértetiesen korai lett volna, de abban az időben, amikor a skótot elhomályosították, és látszólag lőttek, szezon vége 20 éven át tartó uralkodást követően.

Ez volt a szezon, ami rosszul kezdődött a Manchester United számára, és gyorsan lefelé ment. A Ferguson és kapitánya, Roy Keane közötti Betclic bónuszok kapcsolat első komoly repedése megjelent egy szezon előtti edzőtáborban Vale de Lobóban Portugáliában.A Ferguson jobbkezes Carlos Queiroz szervezésében nem volt az első alkalom, hogy karrierje során Keane úgy döntött, hogy az ideiglenes létesítmények nem tetszett neki, és nem titkolta a rendkívüli elégedetlenségét. végül a saját és Ferguson közötti konfrontációhoz vezetett; „Egy igazi elrendezés”, a skót később írta az önéletrajzát. Ez is őszinte eszmecsere volt, amely jelezte a pár közötti kapcsolatok végének kezdetét, és végül Keane távozásához vezetett. – Mindketten gyerekesek voltunk – mondta később az ír.

A dolgok rosszabbodtak. A Premier League-szezon elején Keane kitört a Liverpool ellen játszott gyaloglásában, amely az utolsó a 12 évnél hosszabb ideig tartó klub számára.A következő játékot játszotta a kelta számára a Cumbernauld kevésbé elbűvölő futballkörnyezetében, ahol egy megalázó vereségben debütált a Clyde ellen a csapattól, amelyet a fiú óta támogatott. több

Az Egyesült Királyság Bajnokok Ligája kampánya elkezdett közepesen elkezdeni a Villarreal elleni ellenféllel, és Keane nélkül legyőzte Benficát, és Lille-val felhívta az Old Trafford-ot. Miután a Middlesbrough-n egy 4-1-es bajnokság volt, a sérült kapitányt meghívták a MUTV-be, hogy véleményt nyilvánítson a játékról, és híresen elvágott egy interjúban, amely soha nem látta a nap fényét.Tartalma azonban a nyilvánosság számára kiszivárgott, és lenyűgöző olvasásra készült. Darren Fletcher, Edwin van der Sar, Alan Smith és Liam Miller (akik még nem játszottak) azok között, akik úgy vélték, nem húzták súlyukat.Különösen kétségbe vonta Rio Ferdinand, hogy mit gondolt rá Keane. „Csak azért, mert hetente 120 ezer fontot fizetnek, és 20 percen Betclic fogadási bónuszok az interneten keresztül jól játszanak Tottenham ellen, úgy gondolja, hogy szupersztár vagy,” az elszomorító értékelés.

Az Egyesült Államok vezérigazgatójának kérésére David Gill A Ferguson által támogatott videót eltolták és megsemmisítették. – Mint egy nukleáris fegyver vagy valami – írta később Keane. – Valaki elhajtott a vidékre, és eltemette a faszba? Vagy bombázó egység jött el, és elpusztította? ”Facebook Twitter Pinterest José Mourinho dühös volt a Manchester United csapatával, miután a 2-1-es vereség a Fenerbahce-nél kétségbe vonta Európa Liga kiesését.Fénykép: Michael Zemanek / BPI / Rex / Shutterstock

Bármelyik módja van az Egyesült Királyságon belüli biohazard csapatnak a mérgező anyagok ártalmatlanítására, a videó nem volt az egyetlen dolog. Miután megmutatták a játékosoknak, hogy Keane azóta ragaszkodott hozzá, úgy tűnt, eléggé elhomályosodott, amit látott és hallott, a kapitány ismét Queirozba tépett. Ferguson azt állítja, hogy azután az ír nyelv nyelvét érezte a saját, a Manchester United korábbi részvényesével, John Magnierrel szemben.Ez az ír ember Fergusonnal esett ki a cashpoint-on-hooves tulajdonjogából, amely a Gibraltár nyugdíjas versenypályája és ménje.

A Magnierrel való háborút választva Ferguson a ritka tévedés, amikor egy harcot szereztek, vagy csak kevés esélye volt a győzelemre, és messze nem nevetséges azt sugallni, hogy a Skóciának a személyes zavarba ejtése miatt a Gibraltári Rock-ügy végül a Manchester Unitedhez vezetett. a Glazers keze.A tawdry epizódot használva, amellyel Ferguson-t megverte, Keane-nek soha nem fog véget érni, bár azóta tagadta, hogy a MUTV-interjú során az esés során a vezetője lovak érdeke és a beavatkozása tárgya volt. dolgozzon a Manchester United-nél.

„Amit észrevettem róla azon a napon, amikor vitatkoztam vele, az volt, hogy szeme elkezdett szűkülni, majdnem fekete gyöngyökhöz”, később Ferguson emlékeztet. – Ijesztő volt nézni.És Glasgow-ból vagyok. ”Néhány év múlva Keane egy régóta elhúzódó„ közvetítői munkamenetet ”mutatott be, hogy megdöbbent a hír, hogy elrepedt.

Az első mérkőzésen a Middlesbrough után Lille megrázta a csapást és a rendetlenségét United, és csak négy nappal azután, hogy Keane távozott a klubból, a következő bajnokok bajnokságát vonhatta otthonra Villarrealba. Azok az esélyük, hogy tovább éljenek a még életben lévő kiütési szakaszokhoz, végső csoportjátékukba Lisszabonba utaztak, ahol Paul Scholes korai nyitóját 61 000 ember előtt egy Geovanni búvárfejléc törölte.Egy 20 yardos meghajtó Beto-tól, mielőtt az intervallumot az Egyesült Királyságnak küldte, hogy legyőzze és elhagyta Ferguson komoly kérdéseit, mint a Manchester United menedzsere.

Meglehetősen határozottan válaszolt nekik. második hely a Premier League-ben, mielőtt minden várakozást meghiúsít a következő szezon megnyerésével és a Bajnokok Ligája elődöntőjére.

Ekkor volt ez most: egy kísértetiesen hasonló idény, amelyben negatív hírek ismételten arra összpontosítottak, hogy a klub nem tetszett kapitánya, a különböző játékosok lángja és megrázkódtatása, valamint a hazai és az európai frontokon vegyes eredményeket ért el.

A Ferguson az oldala nem jellemző jellegzetesen gyenge támadása ellenére képes volt a rajongókat a dolgok megfordítása annak bizonyítására, hogy sokan úgy vélik, hogy közelgő válságnak számít, egy kicsit több, mint egy átmeneti ütés.A Sky Sports-en a múlt hétvégén Gary Neville ismételten beszélt a „szükséges győzelemről”, amely továbbra is elbukik a Manchester United-től Mourinho alatt. Meg kell győzniük a jobb ellenállást, mint Feyenoord, hogy ezt rögzítsék, de a holland fél kezében lévő vereség jelentős nyilatkozatvesztés lenne.