Nottingham Forest tulajdonos megkérdezte a vevőket, hogy 1 millió font fizetést és játékos bónuszt kapjanak

A Fawaz al-Hasawi, a Nottingham Forest egyre inkább elbűvölt tulajdonosa megkérdezi a klub potenciális vásárlóit egy éves fizetésért, amely 1 millió font fölé emelkedhet, és számos olyan pénzügyi igényt, amely magában foglalja a rendkívüli záradékot, amely bármihez vezet, A játékosok bónuszokkal keresnek.

Hasawi-nak is meg kellett állítania a fenyegetett lázadást a klub játékosaitól, a Guardian felfedheti a késedelmes fizetés gyakorisága miatt, vagy nem kapott élő fogadás bónuszokat. Burke: – Anglia kecsesen próbálkozott, de semmiképpen sem!Szeretem a Skóciát játszani – goosebumps ‘Tovább…

Ugyanakkor az ő pénzügyi feltétele a kétszeres európai kupa nyerteseinek eladása, miközben ragaszkodik ahhoz, hogy elnöke maradjon 20% -os részesedéssel, ami kiemeli a Hasawi döntését a Kuwaiitól néhány nappal azután, hogy a kwaii nyilvánosságra bocsánatot kért a klub által vezetett rendellenes útról, és a felváltotta, hogy aki helyettesítette, „professzionálisabb” lenne.

Hasawi megkérdezte az 50 millió fontot a klub 80% -ának eladására, valamint a City Ground-on való tartózkodás engedélyezésére engedélyezett feltételekkel megengedik, hogy a jövőbeni jövedelmek 20% -át nem veszi igénybe.Más szóval Hasawi megpróbál egy olyan megállapodást találni, amellyel nem járulna hozzá ahhoz, hogy pénzügyi segítséget nyújtson a klubnak, de több millió fontot készít, ha az új rendszer megállíthatja az erdők hanyatlását és helyreállíthatja őket a Premier League-ben.

Az erdő a bajnokság 16. helyszíne négy év alatt a Hasawi tulajdonában, ahol az átlagos részvétel romlott, a bajnoki pozíció minden évszakban folyamatosan romlott, és a klubnak véget kellett vetnie a felszámolásnak a magas bírósági megrendelések, a fogadási bónuszok pénzügyi tisztességes játékszabályok megsértésére vonatkozó átruházási embargó és a szezon csökkentett kapacitással történő megkezdése, mivel a földterületen nem volt biztonsági tanúsítvány birtokosa.

A javasolt feltételek szerint Hasawi fizetése évi 480 ezer fontra indulna, de akár 1,08 millió fontot is fizetnek, ha az Forest-et valaha is népszerűsítették – ami körülbelül hetente 21 000 fontnak felel meg egy olyan klubban, ahol az átlagos játékos fizetés jelenleg £ 12,000 – és az összes pénz, amit behozott volna fizetendő ba ck három átalányösszegben.Ráadásul 480 000 GBP értékű promóciós bónuszt kap, és ha az erdő a következő szezonban a felső osztályban maradna, akkor egy egyszeri fizetést fizetne, ami egy éves fizetésnek felel meg, ami azt jelenti, hogy egy szezonban 2,16 millió fontot kapna, még a játékosok bónuszainak és a nyereségrészek diszkontálásának is.

A leendő vásárlók tájékoztatást kaptak arról is, hogy azt szeretné, ha a játékosok bónuszokban keresnek összeget, és ez a kinyilatkoztatás nem valószínű, hogy jól megy az öltözőben egy olyan időszakban, amikor Hasawi rendellenes vezetése már megkérdőjeleződik a saját klubjában.

Az erdő játékosai annyira csalódnak, hogy nem fizették meg időben, amikor újra megtörtént a az utóbbi nemzetközi szünetben az első csapat csapatának több sértett tagja a felső szintű találkozót követelte, hogy panaszkodjon.Ezek a játékosok egymás között megvitatták, hogy a jogaikon belül nem lenne-e tiltakozás. Úgy döntöttek, hogy ilyen drasztikus cselekedeteket nem tettek, és eldöntötték, hogy jobb lenne megtartani a szakmaiságukat, de ez nem volt az első alkalom, hogy megvitatták, és ez jelzi a klub belsejében érezhető érzés erősségét.

Hasawi jelenleg tárgyalásokat folytat egy amerikai konzorciummal, amelyet John Jay Moores, a Major League Baseball franchise San Diego Padres korábbi tulajdonosa vezetett. A 72-es Moores korábban megpróbálta az Evertonnal és Swansea City-vel foglalkozni, de az erdővel folytatott megbeszélések előrehaladott állapotban vannak, és az érintett fogadási bónuszok az interneten emberek az elmúlt hetekben rendszeresen látogattak a City Ground-ba.Nem világos, hogy Moores elfogadta-e Hasawi igényeit, vagy ha a jelenlegi tulajdonosnak saját költségére kellett volna módosítania elvárásait. Mégis megértik, hogy a felvásárlás feltételei az év elején a kanadai befektetők egy csoportját elhagyták. A Red Bullnak komoly törekvései voltak Hasawi megvásárlására, de nem tetszett a 80-20-as osztás ötlete. Az erdő is vonzotta Kína érdeklődését. Facebook Twitter Pinterest Philippe Montanier a hetedik állandó menedzser a Hasawi-korszakban, de már veszélyben van. Fénykép: Dan Istitene / Getty Images

Mivel ez a bizonytalanság a hátteret képezi, a klubban is aggályok merülnek fel, hogy a hírhedten megnyugtató Hasawi tervezi a legújabb vezető, Philippe Montanier eltávolítását, vagy hogy az új tulajdonosok lehet, hogy saját embert hozhat.Montanier a hetedik állandó vezetője a Hasawi-korszakban, de az álláspontja csak három hónapig gyengült a munkájába, és közeli szövetségese, a futballigazgató, Pedro Pereira lemondott ebben a hónapban.Pereira, korábban a Sporting Braga vezérigazgatója, az iparágban jól tekinthető, és kinevezését puccsnak tekintették, amikor júniusban érkezett Evangelos Marinakis, a görög hajózási magnátus és az Olympiakos tulajdonos ajánlása alapján.

A Pereira először az augusztus vége felé vette fontolóra Oliver Burke 13 millió dolláros RB Leipzigba való átutalását követően, a Hasawi pedig Montanier kívánságait vállalta.

Az erdő megkapta a fizetést egy összegben és Hasawi megígérte, hogy a klubba újra befektetik, mielőtt megerősítené a múlt héten, hogy közel állt ahhoz, hogy megerősítse a felvásárlást. – Megpróbáltam a legjobbat – mondta. – Nem történt meg. Szeretném, és remélem, hogy ez megtörténik azzal, aki a klubot akarja vásárolni. Sajnálom a rajongókért. Talán nem csináltam helyesen.Amikor ez nem történik meg, nem történik meg, és nem kellene folytatnia. Talán az új emberek jobban fognak csinálni, mint én. Biztos vagyok benne, hogy professzionálisabbak, és minden jót kívánok nekik. Mindannyian professzionálisak. ”

Hasawi kezdetben nem kommentálta, és a Guardian-nak azt mondták az ügyvédei, hogy a számok nem vitatottak. Ugyanakkor a 47 éves férfi kijelentést tett közzé a klub honlapján. „Tisztában vagyok a közelmúltban közzétett jelentésekkel a Guardian újságban a klubba történő befektetésről. Megerősíthetem, hogy a közzétett információk pontatlanok voltak, és ügyvédeim megerősítették, hogy nincs kapcsolatuk közöttük és az újság között. A potenciális befektetési ügyletek feltételei bizalmasak, és továbbra is fennállnak, és a klub nem tesz észrevételeket e kérdéssel kapcsolatban.Az ügyet most továbbították a jogi csoportomnak, mivel így nem lenne helyénvaló további megjegyzéseket tenni. ”